Cuple rapide cu sistem de impingere

Cuple rapid pentru regulator sau furtun.

Tipuri: DKT, DKD, DKG, D1, D2, D4.

Caracteristici

      -Testate in programele de verificari internationale; anduranta testata la peste 6000 de cicluri la presiunea maxima de lucru;
SistemulPush” pentru conectare usoara risc extrem de redus de deconectare accidentala;
-Supapa integrata de gaz pentru inchiderea automata a fluxului atunci cand cupla este deconectata;
Sistem de cuplare conform EN 561 / ISO 7289 compatibil cu standardele internationale;         
     -Stutul de cuplare din otel inoxidabil prelungeste durata de viata;
Debitul de gaze optimizat pentru pierderi de presiune extrem de reduse
     –Stuturi de cuplare codificate permit folosirea usoara in functie de tipurl de gaz;
-Stuturile sunt produse in conformitate cu cele mai recente standarde EN 1256 și EN 560 si permit o conexiune stabila in conditii de maxima siguranta.

Cuplele cu actiune rapdia IBEDA, produse conform EN561 / ISO7289 faciliteaza la maximum conectarea/deconectarea echipamentelor. Aceste produse inchid automat debitul cand sunt deconectate; sunt facute din arama iar stuturile de cuplare din otel inoxidabil. Respecta standardele EN 561, sunt produse conform ISO 7289 si sunt supuse testelor internationale de calitate. Cuplele rapide IBEDA sunt folosibile in cazul oricarui gaz, precum acetilen, hidrogen, gaz natural, propan, propilena, oxigen si gaze inerte, cum ar fi emisiile de CO2, argon, azot și aer comprimat. Pentru un plus de siguranta acestea prezinta conexiuni specifice pentru fiecare gaz ceea ce impiedica aparitia erorilor de folosire. Cuplele cu actiune rapida IBEDA sunt de asemenea disponibile cu opritoare de flacara integrate.
Fiind produse in conformitate cu standardul european EN 561 si standardul internațional ISO 7289 cuplele rapide IBEDA sunt compatibile cu sistemele din intreaga lume.
Aceste produse au trecut cu succes testul de calitate efectuat Institutul Federal de Cercetare si Testare a Materialelor German, fiind supus la 6000 de cicluri. Standardele international presupun efectuarea a 1000 de cicluri de incercare; faptul ca produsele noastre rezulta la 6000 de cicluri de testare atesta calitatea acestora si ofera siguranta utilizatorului. Cuplele IBEDA pot fi folosite cu maxima incredere in aplicatii folosite in industria grea : industria otelului, santiere navale sau minerit.
 Flashback-Arrestor-quick-connectorc86da9957eb924dd545b444dbb301385

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s