Consumabile plasma

Cu o experienta de peste 70 de ani in domeniul sistemelor consumabile de sudura/taiere, American Torch Tip  (ATTC) este cunoscuta pentru produsele sale de calitate. Procesul de productie este riguros controlat de la inceput pana la sfarsit. Materiile prime sunt atent obtinute si inspectate folosind analiza spectrala ca apoi, dupa fabricatie, sistemele automate de evaluare sa fie utilizate pentru a verifica daca tolerantele sunt mentinute. Dupa asamblarea finala produsele sunt atent supuse unor teste de presiune, rezistenta la flacara, scurgeri sau performanta pentru asigurarea indeplinirii standardelor ridicate ATTC.

Dispunem de peste 16.000 de tipuri diferite de consumabile, piese de schimb si torte pentru taiere, sudura, lipire si aplicatii bazate de transfer caldura. Printre acestea se numara sisteme de taiere/sudura tip plasma, MIG, TIG, oxi-gaz si echipamente de acoperire prin pulverizare termica.

Furnizam consumabile pentru o gama larga de sisteme de taiere : Binzel, Cebora, Centricut, Esab, Hitachi, Hobart, Hyperhterm, Miller, Sacheron, SAF, Thermal Dynamics etc.

Consumabilele dezvoltate de American Torch Tip ofera o serie de avantaje demne de luat in considerare : preturi mai accesibile, rezistenta mai ridicata ca si cele originale, performante de taiere/penetrare mai bune, taiere mai fina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s