Baghete de brazare din Cupru/Fosfor

Baghetele de brazare Harris sunt un rezultat al tehnologiei brevetate care controleaza precis continutul de fosfor la standarde extrem de exigente.

Continutul de fosfor determina exact temperatura de topire si performanta acestuia. Toti electrozii de brazare de la Harris fosfor / cupru si argint / fosfor / cupru sunt in concordanta cu temperatura specifica a lichidului +/-6˚ Fahrenheit. Astfel, in conformitate cu sarcinile tehnice, asigura performanta in orice domeniu/aplicatie in care sunt folositi. Acest avantaj se poate observa in operatiunile de lipire automatizate unde un control corect si precis al  temperaturii de flux/curgere poate reduce semnificativ aparitia rebuturilor.

Dynaflow® este un electrod de brazare pur din fosfor / cupru / argint recomandat pentru toate aplicatiile de racire cupru-cupru si cupru-alama. Acest aliaj a oferit zeci de ani de durabilitate si de economii pentru clientii noștri. Dynaflow® este un electrod de argint premium, cu o raza medie, dezvoltat pentru a reflecta caracteristicile de performanta ale acelor metale de umplere de concentratie 15%. Este o alegere de top pentru utilizatori finali precum operatori sau tehnicieni.

Blockade® este un brevet pentru umplerea/lipirea de diverse metale. Blockade® este utilizata in cazul cuprului, alamii sau al bronzului. Compozitia inovatoare a Blockade® ofera capacitatea de a forma o suprafata mai extinsa la nivelul conexiunii. Excelent pentru toate industriile.

Pentru o scurta prezentare a produselor noastre va rugam sa vizualizati urmatoarea prezentare:

Phosphorus-Copper-Alloys-Selection-Chart

Dynaflow

Descriere : electrozi extrem de puri compusi din aliaj de fosfor / cupru / argint recomandat pentru toate aplicatiile de cupru – cupru – alama (racire). Acest aliaj a dovedit o inalta durabilitate reprezentand in acelasi timp si o alternativa foarte economica din punct de vedere financiar. Dynaflow ® este un produs premium, de raza medie, ce reflecta in totalitate caracteristicile si indicii de performanta a electrozilor cu 15% aliaj de argint. Reprezinta o alegere perfecta pentru utilizatorii finali precum operatori sau tehnicieni.

 

Blockade®

Descriere: lipeste intr-un mod profesional metale precum cupru/fosfor/staniu/siliciu. Compoziția inovatoare Blockade® ofera capacitatea de a forma un umar sau capac mai mare in locul unde se efectueaza lipirea. Reprezinta un produs excelent pentru toate industriile.

Stay-Silv® 2

Descriere: baghete de brazare Cupru/Fosfor cu aliaj scazut de argint.

Acest aliaj scazut de argint este foarte economic, fiind conceput pentru a extinde gama de topire de a Phos/Copper. Si-a dovedit utilitatea in unele aplicații specifice in care respectarea proprietatiilor mecanice nu sunt critice.

Stay-Silv® 5

Descriere: baghete brazare Cupru/Fosfor cu aliaj scazut de argint.

Aceste aliaje de raza medie sunt perfecte atunci cand  brazarea/unirea metalelor nu se poate face cu precizie maxima. Aceste metale de adaos confera o lipire mai adanca si mai puternica decat Harris 0 sau Stay-Silver® 2.

Stay-Silv® 6

Descriere: baghete de brazare Cupru/Fosfor cu aliaj mediu de argint.

Aceste aliaje de raza medie sunt perfecte atunci cand  brazarea/unirea metalelor nu se poate face cu precizie maxima. Aceste metale de adaos confera o lipire mai adanca si mai puternica decât Harris 0 sau Stay-Silver® 2.

Stay-Silv® 6HP

Descriere: baghete de brazare Cupru/Fosfor cu aliaj inalt de argint.

Aceasta este o versiune cu o compozitie mai inalta de fosfor decat Stay-Silv® 6. Continutul crescut de fosfor scade temperatura lichidului cu aproximativ 90°F. Acest lucru confera un metal neted de umplere al carui curgere se pliaza perfect pe cupru. Temperatura mai joasa de topire il face o alegere excelenta pentru arama unde temperaturile mai mici sunt preferabile.

Stay-Silv® 15

Descriere : baghete brazare Cupru/Fosfor

Timp de multe decenii acest produs cu concentratie de 15% de aliaj de argint si-a dovedit valoarea si utilitatea. Acest metal de umplere este excelent pentru situațiile in cazul in care procesul de dilatare termica si de vibratie sunt implicate.

Ring of Fire®

Descriere : Stay-Silv® 15 (15 % aliaj de argint), intr-o forma ergonomica de inel.

Ring of Fire® este o alternativa excelenta la sudarea-tija pentru orice procedeu de lipire. Este usor de utilizat si confera o lipire consistenta de fiecare data. Ring of Fire® prezinta aceleasi caracteristici si intruneste aceleasi standarde de calitate ca si Stay-Silv® 15.

Al-Braze 1070

Descriere -baghete de brazare/flux de aluminiu

Un produs superior de brazare pentru lipirea tare a aluminiului cu aluminiul, prezinta o curge libera cu o inegalabila ductilitate si putere de penetrare. Aplicatii specifice : aluminiul/aluminiu. Nu este recomandat in lipirea directa a aluminiului cu non-aluminiu.

ALCoR

Descriere – baghete de brazare/flux de aluminiu

Un aliaj de aluminiu foarte usor de utilizat, cu flux non-coroziv in interiorul firului; niciun flux extern nu este necesar cu acest produs. Proiectat pentru repararea de produse transferatoare de caldura, aparate de aer conditionat, condensatoare de aliaj de aluminiu si alte aplicatii. Fluiditate foarte inalta cu o atractie capilar puternica. Nu este necesar curatarea dupa lipire. Sunt mult mai eficiente decat produsele de staniu-zinc si siliciu pentru repararea bobinelor de aluminiu.
Aplicație tipica: produse transferatoare de caldura, aparate de aer conditionat, condensatoare de aliaj de aluminiu si alte aplicatii de racire ce au in componenta conexiuni de aluminiu.

Cor-Al

Descriere : aliaj de brazare de aluminiu

Este este capabil sa lipeasca chiar si cele mai subtiri straturi.
Aplicatie tipica: aluminiu/aluminiu, nu este recomandat pentru lipirea directa a aluminiului cu aliaje din aluminiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s