Accesorii medicale

Pentru domeniul medical oferim o gama completa de produse utilizate in procesul de distributie al diferitelor fluide medicale de la recipientul sursa (generatoare de oxigen stocatoare sau butelii) pana la consumator ( situat la patul pacientului ).

Printre produsele oferite se numara sistemele destinate retelelor de fluide medicale, unitatile de control a presiunii, manifoldurile de gaz, regulatoarele de retea, robinetii de inchidere, unitatile de alarmare şi protectie, furtunele de inalta presiune si accesoriile pentru diferite aplicatii.

 Centrale si statii de reducere a presiunii fluidelor medicale

MC25_gas_manifold MC150_Stabilizer_I MM40_HP_UNIT_II MM40_Stabilizer_I

Accesorii pentru oxiterapie

Prin intermediul GCE distribuim o gama diversificata de echipamente pentru oxiterapie. Printre acestea se afla reductoare de vacuum, aspiratoare de vacuum, selectoare de debit, debitmetre cu bila, borcane colectoare secretii, umidificatoare sau furtunuri de inalta/joasa presiune.

Sortimentul complet include o gama larga de tipuri diferite de dispozitive pentru masurarea debitului in terapia cu oxigen, cum ar fi debitmetre standard cu bila sau regulatoare de joasa presiune. Pentru efectuarea aspiratiei, oferim atat regulatoare de vacuum pentru locuri cu sursa de vacuum disponibila, cat si aspiratoare pentru aspirare, folosind gaze in loc de vacuum. Pe langa aceste doua grupe principale de produse, gama mai contine umidificatoare, borcane colectoare, furtunuri flexibile, cuple rapide, sine, carucioare si alte accesorii.

Catalog

Flow_Selectors_icon Humidifiers_icon Low_Pressure_Hoses_icon Medireg_icon Mediselect_icon MMR_icon Suction_Ejectors_Venturi_Systems_icon Suction_Jars_icon Vacuum_Regulators_icon Varimed_icon

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s